Nieuws

23/10/2019 Vandaag zijn er bij de dierenarts röntgenfoto's gemaakt van beide poezen. Daarbij is vast komen te staan dat alleen Yennefer drachtig is. Volgens onze berekeningen mogen we de kittens van Yennefer in de week van 4 november verwelkomen. 

04/10/2019 Op werelddierendag kunnen wij jullie melden dat Yennefer drachtig is. Bij Triss denken wij dat de dekking niet is gelukt. Binnenkort laten wij een röntgenfoto maken van beide poezen om de dracht en hoeveelheid kittens vast te stellen. Wij houden jullie op de hoogte.

14/09/2019 Vandaag hebben wij onze poezen opgehaald in Drenthe, of ze ook drachtig zijn? Dat weten we waarschijnlijk pas over een week of twee, wanneer de eerste tekenen daarvan zichtbaar worden.

31/08/2019 Triss & Yennefer zijn op vakantie in Drenthe, alwaar onze dames een date hebben met 2 hele knappe katers. Wij hopen dan ook dat het een vruchtbare vakantie zal zijn, waarover wij later (hopelijk) meer nieuws te melden hebben.

14/08/2019 Ter voorbereiding op het nestje van 2019 is er vandaag bij Triss en Yennefer bloed afgenomen door de dierenarts. Met dit bloed is een FIV/FeLV test uitgevoerd en de uitslag hiervan is negatief voor beide poezen. Het is nu wachten tot onze poezen krols worden alvorens ze een afspraakje hebben bij de kater. 

10/07/2019 Vandaag zijn Triss en Yennefer op bezoek geweest bij AniCura in Dordrecht om een echo te laten maken. Wij zijn zeer blij om te kunnen melden dat er geen afwijkingen zijn gevonden en dat onze poezen helemaal gezond zijn verklaard.

03/03/2019 Beide kittens zijn verhuisd naar hun nieuwe personeel.

29/01/2019 De kittens uit het nestje van Yennefer zijn beiden gereserveerd.

06/11/2018 Met veel blijdschap maar ook verdriet kunnen wij vertellen dat onze poezen Triss en Yennefer zijn bevallen. Er zijn in totaal 3 prachtige kittens geboren. 1 van Triss en 2 van Yennefer. Helaas is het kitten van Triss doodgeboren en was niet meer te redden ondanks verwoede pogingen. Met de kittens van Yennefer gaat alles goed. Beide poezen ontfermen zich over de kittens, wij hopen dat Triss hierin wat troost kan vinden.

Bekijk onze Facebook pagina en Instagram voor foto's en filmpjes van de kittens.

16/10/2018 Met trots kunnen wij zeggen dat na het nemen van röntgenfoto's vast is komen te staan dat beide poezen zwanger zijn en dat we begin november kittens verwachten.

15/09/2018 Onze poezen zijn weer terug van de kater. Het is nog te vroeg om te zeggen of ze ook drachtig zijn. Wij hopen binnenkort uitsluitsel te kunnen geven.

25/08/2018 Op dit moment zijn onze poezen bij de kater, wij hopen snel meer nieuws te hebben als de dekking is gelukt.